Sóc en Miquel Pons i vaig néixer al 1960 a Barcelona i actualment visc a Cerdanyola del Vallès.
Em vaig aficionar a la fotografia fa molts anys gràcies al meu pare, que amb una Voiglander al davant em va ensenyar tot el que em calia saber per iniciar-m’hi. Amb el meu pare i el meu germà vàrem muntar un petit laboratori en una habitació de casa de la meva àvia, i allà hi passava hores fent proves per aprendre com revelar i imprimir  les fotografies en blanc i negre.
Vaig estudiar Ciències biològiques a la UAB i a partir d’aleshores ja vaig abandonar la fotografia per dedicar-me als estudis. No va ser fins el maig de 2002, any en que vaig comprar la meva primera càmera digital, una Nikon E885, que em vaig tornar a encomanar a la passió per la fotografia. La qualitat de les càmeres digitals ha evolucionat tan ràpid que el juliol de 2006 em vaig comprar una càmera millor, la Sony DSC-R1, la compacta més evolucionada, amb prestacions de càmera rèflex. És en aquest moment que ja vaig gaudir més de la fotografia i que feia fotos de tot tipus, intentant millorar dia a dia.

A partir de 2007 i amb el meu amic Pere Ramoneda, ja comencem a fer sortides fotogràfiques i al 2008 ens fem socis de l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer), de la qual som actualment els vocals d’exposicions. També sóc soci de la Federació Catalana de fotografia.
Formar part d’una entitat fotogràfica és molt recomanable perquè aprens i gaudeixes de la fotografia contínuament, ja sigui amb xerrades, sortides, concursos i altres activitats, i a la vegada comparteixes i pots col·laborar amb d’altre gent amb la mateixa afició.
Actualment tinc una Canon 7D MII, de la qual estic molt satisfet i que ja treu fum de la canya que li dono cada cop més.

Amb aquesta web pretenc compartir amb la gent que la visiti les fotos que m’agraden o records de llocs que he visitat i que m’han agradat, ja que amb l’amic Pere sortim freqüentment tant a visitar llocs, com a gaudir de festes i fires, o passejar per la muntanya i la platja.

Espero que us agradi

Imatges - Miquel Pons